Gave til par

Gave til par

Skal du finde på en god og billig gave til et par? Eller en fælles gave til din partner og dig selv?

En fælles gave til par kan gives til formelle anledninger såsom bryllup eller som f.eks. værtsgave, indflyttergave og ved lignede anledninger, der er noget mere afslappet.

Det kan også være at du mangler en god gaveide til din partners fødselsdag, jeres års- eller bryllupsdag, eller en anden lejlighed, hvor en pargave er mere velegnet, så ​I begge kan få en dejlig oplevelse.

Vi har fundet et udvalg af forskellige gode oplevelser til par. Oplevelser kan være perfekte gaveideer og udvalget nedenfor burde give dig inspiration til at finde den helt perfekte gave, hvad end det skal være en romantisk gestus eller en praktisk og funktionel gave.

Gave til par – den personlige gave

Skræddersy din egen øl til parret – eller til jer selv

Hos Annex Brewery kan du brygge og designe din egen øl.unik øl til parret

Først vælger du bitterhed, farve, alkoholstyrke og smagsnoter.

Dernæst designer du etiketten med titel, farver og mønster.

Vælg antal øl og få tilsendt dine øl direkte til døren. Så nemt er det.

Når en øl bliver skabt, gennemgås en unik process bestående af brygning, blanding og design, og kan derved skabe omkring 400 forskellige kombinationer af øl, så du kan få den der passer bedst til jer eller parret.

Perfekt gave til parret med interesse for øl og mikrobryggerier til bryllupsdagen eller som indflyttergave.

Fede oplevelsesgaver til parret – eller til jer selv

Oplevelsesgaver er kommet for at blive og med god grund. Der er noget for enhver smag, temperament, interesse og pengepung. Samtidig er det ofte det gode minde, der varmer mest.

Hos DuGlemmerDetAldrig.dk finder du et stort udvalg af netop oplevelsesgaver til par. Et fælles sushikursus, en østersjagt i Limfjorden, et romantisk ophold på Skrøbelev Gods eller parmiddag i mørket “Dinner in the Dark” kunne være en god eller sjov fælles oplevelse, som parret kan hygge sig med – både under og længe efter.

Er Oplevelsesgave til hende konfirmationsgaverdet udendørslivet, der trækker i parret, er gode oplevelsesgaver til parret f.eks. svæveflyvning eller ballonflyvning i en luftballon.

For slikmunde kunne en chokoladebrunch hos Peter Beier måske friste? Eller måske trænger parret til en omgang forkælelse med spa & brunch.

Se alle de fantastiske oplevelsesgaver til parret bestående af mindeværdige oplevelser HER

Hos DuGlemmerDetAldrig er der ingen grund til at bekymre sig, om du nu har valgt den helt rigtige gave. Du har nemlig altid 14 dages fuld fortrydelsesret og 24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse.

Vis kærligheden frem

Gør det personligt og design selv din gave.

Hos Familiegaver finder du et væld af personlige gaveideer – perfekt til de par og mennesker, der sætter familien først.

Få graveret personlige tekster og billeder i glas eller træ.

Fine kærlighedscitater, familiebilleder og parfotos vil med garanti bringe glæde hos ham eller hende du holder af – eller hos parret, som elsker at fejre deres kærlighed med andre.

En meget personlig gave, som sætter ord på det, der nogen gange kan være så svært at få sagt.

Gave til par – den romantiske

Romantiske og frække overraskelser til din partner

Anmeldt og anbefalet af Chri Chri, AOK, Berlingske, Århus Stiftstidene, m.fl., er L’AMOUR BOX.

Konceptet? Få romantiske overraskelser til dig og din partner hver 2. måned tilsendt med posten til kun 199 kr. inklusiv levering og uden binding.

Værdi af boksen er min. 600 kr., og kommer med 5-7 overraskelser.

Lyder det nemt? Det er det også. Trin 1: TILMELD dig med dine oplysninger på L’amourbox hjemmeside. Trin 2: MODTAG jeres første L’AMOURBOX med det samme og herefter hver 2. måned. Trin 3: NYD boksen og glæd dig til den næste.

Produkterne er udvalgt for at gøre det nemt at få inspiration til soveværelset. I slipper for det, der for mange kan virke overvældende og udfordrende: nemlig at søge inspiration og tage stilling. I modtager blot en overraskelse, som I kan gå på opdagelse i, sammen.

Gave til par – den praktiske gave

Gave til hus og køkken

Søger du specifikt en gave til parret, der netop er flyttet i lejlighed eller hus – måske for første gang? puf fra sackit

Så er de helt sikkert ved at definere deres “fælles smag”, og det kan godt koste mange penge. Hvorfor ikke hjælpe dem på vej med diskret og smagfuldt interiør fra SackIt, der nemt kan stilles frem og gemmes af vejen?

SackIt pufferne er særligt perfekte som gave til par fordi de er multi-funktionelle og klassiske og høj kvalitet. Super gode til at skabe en lounge stemning i hjemmet, og nemme at flytte rundt med.

Den gode kniv på de “skarpeste” tilbud

For at skabe de kulinariske retter, behøver alle gode kokke et sæt gode knive. Skal du give gave til et par, der hygger sig med god madlavning, så giv dem en god kvalitets kniv.

Kan du spendere lidt ekstra på en smuk og lækker kniv, finder du et stort udvalg af connoisseur knive hos Japanske Kokkeknive, som også har meget “skarpe” tilbud.

Lad der være fest. Nu!

Perfekt gave til parret, der elsker at have gæster og arrangere hyggestunder.ismaskine

Fyld, Frys og Server! Så nemt er det at lave lækre isterninger med ICEBREAKER. Igen og igen.

ICEBREAKER er en håndholdt isterningmaskine i enkelt nordisk design. Den laver 12 isterninger, som serveres nemt ved at dreje låget.

Perfekt til spontane hyggestunder i haven til sommer.

ICEBREAKER findes i 4 flotte farver. Se dem her.

Anbefalet af bl.a. BoBedre, BoligMagasinet, TV2 Go’morgen Danmark og M!

Gave til hus og have

Søger du mere generel inspiration til en god gave til hus og have, så tag et kig på Amazons oversigt over de mest ønskede og mest købte billige gaveideer til hjemmet.

Fandt du den gave til parret, du søgte?

Søger du mere inspiration til gave til parret, kan du også finde mange flere gode gaveideer under menupunktet Oplevelsesgaver, hvor du finder fede og personlige gaveideer til blandt andet gastronomiske oplevelser og wellness oplevelser. Der er med garanti noget for enhver type par.

Se også vores nyeste forslag på de billigste tilbud HER.