Konfirmationsgaver

Konfirmationerne står for døren. Alle har allerede travlt med at få sammensat en fantastisk fest, hvor indbydelser, bordkort, pynt, sange, taler – og selvfølgelig konfirmationsgaver – er i højsædet.

Mangler du inspiration til konfirmationsfesten eller til de perfekte konfirmationsgaver i år? Så er du kommet til det helt rette sted. Her har vi samlet vores bedste bud på, hvad konfirmanderne ønsker sig i år. Vi guider dig i den rigtige retning, for det er nemlig ikke altid nemt at finde den perfekte konfirmationsgave.

Afhentning i kirken

For stadigt flere konfirmander betyder det rigtig meget, hvordan de bliver hentet i kirken. En overdådig, luksuriøs afhentning i kirken bliver prioriteret højere og højere af konfirmander – både piger og drenge. Det er en konfirmations-trend, der er kommet for at blive, og et godt alternativ eller supplement til de traditionelle konfirmationsgaver.

Lej en stilet og klassisk veteranbil til konfirmanden. Eller hvad med en über-cool sportsvogn, eller måske en lækker limousine til konfirmanden? Uanset smag og stil findes der mange gode muligheder for at leje en super fed og festlig bil til konfirmationsdagen.

De flotte og ikoniske biler er populære, og vi anbefaler at booke allerede i dag. Se hele udvalget på BookAClassic.

Jowett Jupiter Lej en sportsvog til konfirmanden
Lincoln Towncar Limousin Lej en sportsvog til konfirmanden
Mercedes Benz SL500 Lej en sportsvog til konfirmanden

Søger du inspiration til konfirmationsgaven til ham eller hende? Der er mange gode muligheder for at finde en unik og anderledes konfirmationsgave til ham eller hende. Vi har været på opdagelse og har fundet nogle super fine ting på CoolStuff

Konfirmationsgaven til ham eller hende

Nokia Steel HR armbåndsur konfirmationsgaver
  • Smart ur i stilrent design. Konfirmationsgaven til både ham og hende.

Funktionel æstetik til teenager-værelset

Mange forældre oplever, at konfirmanden skifter smag omkring konfirmationen. Om det sker før eller efter den store dag er individuelt, men dette aldersskifte kommer med garanti til at omfatte “børneværelset”, der nu bliver et teenager-værelse.

Nu er der brug for møbler på værelset, der skaber en lounge stemning, når det bliver tid til at trække sig tilbage fra fællesrummene.

Eller hvad med smarte sækkestole der giver mor og far lyst til at opdatere dagligstuen.

Den nye trend: Giv en oplevelse i konfirmationsgave

Konfirmationsdagen er fuld af gode oplevelser, tiden flyver, og pludselig er dagen gået. Så hvorfor ikke give konfirmanden en oplevelse i konfirmationsgave, som hun/han kan bruge senere?

Hos DuGlemmerDetAldrig handler det om de mindeværdige oplevelsesgaver. Her kommer vi med nogle gode forslag fra deres store sortiment af oplevelsesgaver særligt til konfirmander. Til vands, til lands og i luften – på Sjælland, på Fyn og i Jylland. Se alle oplevelsesgaver her.

Oplevelsesgave til ham

Oplevelsesgave til ham konfirmationsgaver

Har han en racerkører gemt i maven? Drømmer han om at flyve et F-16 fly? Eller måske om at opleve sit første boost af adrenalin over Danmarks smukke natur – trygt i gode, professionelle hænder?

Race på Europas største indendørs gokartbane, klatring i 15 meters højde, se Hovedstaden fra en båd i kanalerne, eller tag på sælsafari i Vadehavet. Og meget, meget mere…

Mulighederne er næste endeløse for at give ham en oplevelse for livet i konfirmationsgave.

Se hele sortimentet af oplevelsesgaver til her.

Oplevelsesgave til hende

Nu kan de kulinariske drømme blive til virkelighed, eksempelvis på et sushikursus eller et flødebollekursus – hvor familien også kan nyde godt af de lækre kreationer bagefter. Eller måske en chokoladebrunch hos Peter Beier med en veninde?

Oplevelsesgave til hende konfirmationsgaver

Er det udendørslivet, der trækker i hende, er gode oplevelsesgaver til hende f.eks. tandemspring, svæveflyvning eller ballonflyvning i en luftballon.

Eller måske trænger hun og mor til spa & brunch eller en ansigtsbehandling som forkælelse ovenpå et travlt skoleår?

Hos DuGlemmerDetAldrig er der ingen grund til at bekymre sig, om konfirmationsgaven nu er den helt rigtige. Du har altid 14 dages fuld fortrydelsesret og 24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse.

Se alle de fantastiske konfirmationsgaver med mindeværdige oplevelser til hende her.

Konfirmationsgaver til den aktive konfirmand

Waveboards til konfirmanden

Cykler går bare aldrig nogensinde af mode!

CykelPartner.dk sælger alt inden for cykler og løb. De har løbende tilbud på alt fra cykler til smart cykeludstyr.

Også hos CykelExperten.dk finder du et stort udvalgt af tohjulede – og ofte med rabatter på helt op til 40% på cykler og 87% på udstyr! I deres outlet finder du skarpe priser på lækkert cykeludstyr såsom jakker, drikkedunke, cykelhandsker, m.m.

Sikkerheden skal der naturligvis også være styr på, og vi tør godt love at du finder nogle af Danmarks fedeste hjelme hos eCykelhjelm.dk.

Konfirmationsgaver til konfirmanden der elsker fede beats

Konfirmationen markerer ikke bare overgangen fra barn til ung. Det er også nu, den unge for alvor begynder at definere sig selv og sin identitet igennem interesser og hobbyer.

Er konfirmanden ved at opdage en spirende interesse inden for musik, eller har hun eller han altid haft en passion for kreativ udfoldelse, så kan et musikinstrument eller et lydanlæg i konfirmationsgave være den helt rigtige vej at gå.

DanGuitar.dks service og garantier giver dem topscore hos Trustpilot. De skarpe priser på instrumenter, lydudstyr, samt lys og effekter sikres gennem et koncept med egen import. Og du finder et godt sortiment i deres online udsalg af musikinstrumenter og musikudstyr.

Inspiration til konfirmationsfesten

Vi ønsker alle årets konfirmander en mindeværdig og festlig konfirmation!

Fandt du ikke det, du søgte?

Vores mission er at hjælpe dig med at finde gaveideer og inspiration til den perfekte gave til den perfekte pris. Så fandt du ikke det, du søgte her, så prøv at se dig lidt om blandt vores andre gaveideer til ham og hende.