Gave til baby

Mangler du den fineste gave til baby i forbindelse med et babyshower, barnedåb, 1-års fødselsdag eller et barselsbesøg hos de nybagte forældre?

Det kan være en jungle at hitte hoved og hale i alle de mange fine babysager derude. Hvad er sundt for barnet, og hvad er skadeligt? Er det mor eller barn, der skal have en gave? Og hvor finder man de bedste og billigste priser på de sødeste gaver der samtidig følger traditionerne og giver glæde?

gavetips.dk giver dig en lang række bud på, hvad gaven til baby kunne være – lige her på denne side.

Babyshower og barselsgave – før baby kommer til verden

Den amerikanske tradition vinder stadigt mere indpas i den danske kultur, og derfor skal du selvfølgelig ikke snydes for gode babyshower ideer.

Den gode gave til babyshower er enten noget til den kommende mor eller noget til babyen. Her kan det være noget forkælelse til mor, praktiske ting eller det sjove legetøj eller tøj til barnet. En lækker creme til mor, en måneds forbrug af bleer, en sød bamse, en fin uro eller sparkedragter kunne være eksempler på gaveideer til baby.

Babyting kan godt være ret dyre, og netop derfor bliver babyshower gaver til baby værdsat utroligt højt af forældrene. En god ide kan være at gå sammen om noget, så I kan give en større ting som de kommende forældre får brug for. Her har vi selvfølgelig bestræbt os på at finde de gode gaver til de gode priser.

Hvem skal gaven gives til – forældrene, mor eller baby?

Det sker ofte, at de kommende forældre har haft så travlt med at få styr på og råd til alle de praktiske ting, at de sjovere ting er gået i glemmebogen. Er den ventende mor derfor den praktiske type, der selv har styr på alt det “kedelige” forberedelsesarbejde, kan det være en god idé at prioritere netop hende i gavekøbet. Lækker og økologisk ansigtspleje kunne være et bud, eller hvad med et gavekort til en luksus brunch.

Hvis du skal på barselsvisit med barselsgave til den nybagte mor der har flere børn, så er det god idé at betænke babyens søskende med en lille gave også. I sådan en situation er det betænksomt at huske de andre børn også, så de ikke føler sig overset, hvilket meget naturligt vil ske med en ny baby i familien.

En sød gave til baby

Legende aber eller Peter Plys på børneværelset

Er der allerede nu optræk til et børneværelse, kunne en god gaveidé være sjove og søde wallstickers.

De fås både meget iøjenfaldende, f.eks. en guillande af legende aber, og meget diskrete, f.eks. små kaninunger. Farven bestemmer man selv ved bestilling, så der er med garanti noget for enhver smag og stil.

Gaver om det første møde

Tiden flyver den første tid. En god og traditionel gave er derfor en unik, personlig gave med babys fødselsoplysninger, der kan minde forældrene om det første møde med det nye familiemedlem.

Familiegaver graverer personlige gaver – billeder og tekster i træ og glas.

De har søde dåbsgaver, f.eks. unikke fødselstavler graveret i træ med barnets personlige oplysninger om fødslen.

Du kan også få små søde elefanter i akacietræ med indgraveret navn på baby.

En lækker gave til baby’s mor

Når et lille nyt mirakel fødes, så skal der selvfølgelig være fokus på barnet. Men den nybagte mor, som er midt i en meget overvældende proces, lægger ubegribelige mængder energi og arbejde i dette mirakel. Og derfor skal vi også huske hende, så hun kan huske og tage sig af sig selv.

Lækre gaver til kroppen

Kroppen har været under et stort pres, og den skal selvfølgelig belønnes for det store og vigtige arbejde, den har stået for de sidste 9 måneder.

Den nybagte mor skal finde sig tilpas i sin nye krop, og derfor kan lækkert kvalitets undertøj være en rigtig god og kærkommen gave.

Intimo.dk har et stort udvalg i undertøj, t-shirts og sokker til de nybagte mødre men også til  fædre.

Du finder mærker som Armani, Bjørn Borg, D&G, Calvin Klein, JBS, Resteröds og Bruno Banani.

Den bedste forkælelses gaver til den nybagte mor

forkælelsesgave

Giv den nybagte mor en dejlig, afslappende og afstressende massage.

En massage giver kroppen et boost af fornyet energi, inden den sendes tilbage til hverdagen som mor.

Det kunne være en klassisk massage i Aarhus hos Helle Thorup eller en klassisk massage i København hos Arndal, med efterfølgende fuld adgang til Arndals wellnessfaciliteter. Her venter deres store saltvandsboblebad, dampbad, sauna, kolde drikke, omklædning og afslapningshjørne med magasiner.

Find andre wellness-gaver til den nye mor eller de nye forældre HER

Den underholdende gave til baby’s mor

Hvad med en ærlig og humoristisk bog om det første år som mor?

‘Dumme mor’ er baseret på Søndagsavisens klumme om at være nybagt mor. Den sætter fokus på alt det, som er skørt og svært ved moderskabet, og alle de principper, som man hver dag må æde, fordi man ikke lige kunne finde ud af det alligevel.

Bogen er uhøjtidelig og hamrende politisk ukorrekt og sætter sig mod troen om, at alle mødre skal være ens og gøre det samme.

Selve klummen har hver eneste uge over 350.000 faste læsere og en stor, aktiv fanskare på Facebook, og bogen er en samling og udvidelse af klummerne fra ‘Dumme mor’s første år.

Du kan også finde andre bøger om livet som nybagt forælder på BogReolen.

Babyshower?

Skal du holde et babyshower og aner ikke hvor du skal starte? Start med at planlægge mad og drikke – og hvis du vil gøre resten nemt for dig selv, så kunne du overveje at købe en Party In A Box. Det er den komplette løsning til børnefødselsdagen eller baby shower og kommer med ALT til festen samlet i én box.

Fandt du det, du søgte?

Her på gavetips.dk sætter vi en ære i at give dig den inspiration, du behøver, for at finde den perfekte gave til baby. Prøv derfor også at se vores forslag og gaveideer under Dåbsgave.