Gave til ham

Står du og mangler en god og personlig gave til ham?

Det kan være en besværlig opgave at finde på en gave til ham. Hvad enten det er en teenager eller en voksen mand, har de fleste ikke mange gaveønsker.

Med lidt inspiration kan det dog heldigvis gøres ret nemt, for der findes mange gode gaveideer til mænd i alle aldre. Også selvom de fleste mænd ikke har gaveønsker, bliver de fleste rigtig glade for praktiske gaver, der kan bruges i hverdagen.

På denne side har vi samlet en masse gode gaveideer til dig, der søger en gave til ham, du holder af; til din søn eller svigersøn; til din far eller bedstefar; til din bror eller din ven; din kæreste eller din mand. Her finde du både personlige, sjove, praktiske og vilde gaveideer.

“Hvad skal jeg give ham i gave?”

Har du svært ved at finde på en god gave til far? Eller vil du gerne give din kæreste en gave, der er ud-af-boksen og skubber til hans grænser? Eller føles det umuligt at finde en romantisk gave til ham?

Når kreativiteten skal foldes ud under gavekøbet, kan man let løbe panden mod muren. Her på gavetips har vi heldigvis løsningen på dette. Du finder nemlig inspiration på mange gode gaveideer, der måske kunne være den helt rigtige gave til ham – hvad enten han er typen der har alt eller måske er manden der aldrig ønsker sig noget.

Vi holder hele tiden siden opdateret med de bedste og billigste gaveidéer til mænd i alle aldre, så scroll ned og find den perfekte gave til ham – lige her.

En praktisk gave til ham

Tøj og praktiske ting er oplagte gavemuligheder, men er ofte gaver, som kæresten eller konen står for. Der er dog mange forskellige former for praktiske gaver til mænd, så lad dig ikke slå ud. Hælder du til denne type af gave, så anbefaler vi blot, at du koordinerer lidt med netop mandens “bedre halvdel”.

Hvad giver man til manden, der ikke ønsker sig noget? En flot skjorte.

Alle mænd – uanset alder – kan bruge en ny skjorte, også selvom han ikke bruger skjorte til dagligt. Før eller siden skal de fleste mænd iføre sig et pænt eller raffineret antræk.

Har du fokus på, at gaven skal være praktisk og anvendelig, så kan du give ham en skjorte i det neutrale look. En lyseblå skjorte klæder de fleste, og kan bruges både til casual og festlige anledninger.

Giv et flot ur – til ham der mangler eller ham der samler

Nokia Steel HR armbåndsur

Ure har altid været en god, personlig gave til manden eller drengen ved særlige lejligheder som studenterfesten eller runde fødselsdage.

Kan han lide at gå med ur og har snakket om at få et nyt? S

Smartphone og mobiltilbehør – til mænd i alle aldre

Hvis han elsker sin mobiltelefon eller bruger den meget, så hjælp ham med at passe på den. På en smart og flot måde.

Lux-Case har over 50.000 mobil covers, etuier og alt andet tilbehør til smartphones og tablets til alle mærker og enheder.

Du finder helt sikkert noget der passer lige præcis til hans stil og til hans specifikke telefon.

Lige nu kan du spare 20-70% på et væld af varekategorier.

Smart kuffert til ham der rejser ofte

kuffert i gave til manden

Til far, manden, bror eller anden person der ofte rejser med arbejde, kunne en idé være en smart kuffert.

RejseGear.dk er Danmarks nye skud på stammen indenfor salg af kufferter og rejseudstyr.

Med udstyr af højeste kvalitet og et stort udvalg, kan du være sikker på at finde en gave, der passer til hans personlige stil og behov.

I webshoppens udsalg finde du rejsetasker og rejse tilbehør til skarpe priser.

*

En personlig gave til ham

Søger du bevidst og målrettet en gave, der skal falde i hans smag og stil, så brug lidt tid på at overveje, hvilken type han er. Det er faktisk ikke så svært at finde noget, der ligger til hans personlighed, og som han samtidig ikke har eller ikke selv kunne finde på at skaffe sig.

Lad dig inspirere af vores gaveideer herunder:

Den gratis gave – giv et klippekort i gave til ham

Den kræver måske en anelse mere opfindsomhed fra din side, men det er helt klart noget af det mest personlige – og romantiske eller praktiske – du kan give ham.

Da klippekortet for eksempel kan bestå af en række små og søde tjenester, kan du gøre det helt gratis og hjemmelavet. Den romantiske version kunne f.eks. bestå af et klippekort til skuldermassage eller mere frække tjenester. Det kunne også være et praktisk klippekort til tjenester så som at tage opvasken for ham eller tage madlavningen på hans maddag.

Kun fantasien sætter grænser.

Den gode krimi

Hvis han elsker at sidde i læselampens skær og hygge sig med en spændende historie, så er en krimi en af de bedste genrer til netop dette. En ny krimi fra bestsellerlisten til ham i gave kunne være en oplagt gaveidé – særligt til den ældre mand.

Hos Bog & idé er der nærmest garanti for at finde en spændende krimi, som han ikke allerede har.

Med omkring 120 butikker i Danmark, er Bog & idé landets største boghandler.

En oplevelse I kan nyde sammen

En af de bedste gaver både til ham, kæresten/manden og for at styrke jeres forhold er en oplevelse, som I kan nyde sammen. Den glæder tre gange: når den gives, når den prøves og når den mindes. Mulighederne er mange – en chokoladesmagning, en spa-dag, en tur i luftballon, en vild oplevelse eller noget helt femte.

Biograf oplevelse

Hvis han elsker at blive underholdt, så skal det selvfølgelig opleves i biografen. Perfekt gave til ham der nyder fede film på det store lærred og med god lyd. Hvorfor ikke give ham et gavekort til biografen som den gode gave alle mænd elsker.

Brunch for to-kærestegave

Brunch er altid lækkert og en rigtig hyggelig kæreste-ting at gøre sammen, og på den måde er det den perfekte gave til kæresten. Hvis du kan overraske ham/hende med hjemmelavet brunch er det super lækkert, og ellers kan du finde lækre typer af brunch som f.eks. luksus brunch ved Go Dream.

En spa-dag sammen

Hvis I rigtig skal hygge jer sammen er der næsten intet der kan slå en spa-dag, f.eks hos Lübker. Den perfekte afslapning og nydelse du opnår på sådan en dag, er noget du husker i lang tid fremover og tømrer forholdet sammen. Perfekt gave til ham, der også kunne trænge til en dags afslapning.

Et romantisk ophold

Ved en meget speciel anledning du skal give en gave til kæresten, kan du overveje at tage afsted på et romantisk ophold sammen, f.eks. på Kragerup Gods. En oplevelse han sent glemmer og måske en af de perfekte årsdagsgaver eller valentinsgaver til din partner den 14. februar.