18 års fødselsdag

En 18 års fødselsdag er en af livets helt store milepæle. At fylde 18 år repræsenterer overgangen fra teenager til ung voksen, og bør fejres som netop dette. Derfor bør en gave til en 18 års fødselsdagen også udvælges nøje. Vi har her samlet en masse forskellige gaveideer og gode anbefalinger til både klassiske og utraditionelle gaver til en 18-årig fødselar. Her kan du finde god gave inspiration til, hvor du kan finde gaven til ham eller hende, der holder 18 års fødselsdag. Det er nu for alvor de træder ind i voksenlivet og derfor er en god gave naturligvis også meget vigtig.

Oplevelsesgaver i 18 års fødselsdagsgave

Giv en gave, der aldrig glemmes!

Du kan finde endeløse muligheder inden for oplevelsesgaver til en 18-årig fødselar.

Eksempelvis et madkursus, en lækker forkælelsesgave, såsom en chokolademassage, et spaophold eller en velværebehandling for mænd.

Du kan også finde gaveideer og gaveinspiration til den næste 18-års fødselsdag under gavetips’s anbefalinger af fantastiske oplevelsesgaver her.

De fineste feminine kjoler til hende, der har 18 års fødselsdag

Foråret er over os, og sommeren er efterhånden i sigte. For modesæsonen Spring/Summe satser modehusene alt på de feminine detaljer, de lette blomsterkjoler og blomsterprint.

Smarte gadgets af høj kvalitet til den 18 års fødselsdag

Dette er intet mindre end den perfekte gave til en 18-årig elektronik-nørd og kræsen gadget freak: Droner.

En god gave til en 18-årig, der vil styrke sit individ og sind

Som en modreaktion på de sociale mediers indtog på unges fritid, vælger flere og flere unge bevidst at styrke deres kreative og intellektuelle kompetencer.

Umiddelbart virker en bog ikke til at være den vildeste gave til en 18 års fødselsdag, men vi er overbeviste om, at tendensen til at pleje individet, sit intellekt og sind, vinder mere og mere frem blandt den unge generation.

De bedste undertøjsmærker i gave til ham der fejrer 18 års fødselsdag

Hvis den 18-årige herres egne penge går mere til, hvad han bærer udenpå og mindre til, hvad han bærer inderst på kroppen, hvorfor så ikke forkæle ham med lækkert undertøj?
Her er nogle populære mærker Armani, Bjørn Borg, Calvin Klein, JBS, Resteröds, Bruno Banani.

Telefon, tablet og telefonudstyr i 18 års fødselsdagsgave

Til ham eller hende, der fylder 18! Der er rigtig mange penge at spare, hvis du overvejer at give en telefon, tablet eller telefontilbehør i 18 års fødselsdagsgave.

Giv et armbåndsur i 18-års fødselsdagsgave

Et armbåndsur er et tilbehør, som giver et stærkt udtryk, når det kommer til den unges beklædning. Et tilbehør, som man kan have i virkelig lang tid og som man oftest har på sig hele tiden.

Armbåndsure er ikke bare glimrende accessories. De giver den unge en følelse af at være sofistikeret og smart, og det med at vende håndleddet, når man skal tjekke tiden, bliver hurtigt ren refleks. Og så er det trods alt bedre end at hive mobilen op i tide og utide. Faktisk virker det mere høfligt og mindre forstyrrende at tjekke tiden på sit ur end på sin mobiltelefon. Yderst praktisk hvis den 18-årige snart står over for de første jobsamtaler eller universitetslivet. Udover at være praktisk, ser det også bare lækkert ud på et håndled. Der er mange grunde til at give et armbåndsur i 18-års fødselsdagsgave.

Rejsetasker og -udstyr i 18 års fødselsdagsgave til den rejselystne fødselar

Står den 18-årige over for sin første rejse på egen hånd eller med en kæreste, ven eller veninde?

Hvad enten det er som backpacker i vildmarken eller urban eventyrer i de europæiske storbyer, så er mulighederne mange.

Fitnessudstyr til den kræsne bruger

Nærmest alle unge på 18 år bruger tid på at forbedre deres udseende. Mange ved at købe det nyeste tøj, sko og tilbehør, men i en høj grad også ved at opbygge og udvikle sin krop. Der er ingen smutveje til en sund og flot krop ud over at give den fuld skrue i træningscenteret. Men det kan gøres nemmere for kroppen at restituere hurtigere og dermed at tåle ekstra stor træningsbelastning.

En træningsfokuseret 18-årig, dreng såvel som pige, vil elske at få lidt udstyr, kosttilskud eller tilbehør som gør træningen ekstra effektiv.