18 års fødselsdag

En 18 års fødselsdag er en af livets helt store milepæle. At fylde 18 år repræsenterer overgangen fra teenager til ung voksen, og bør fejres som netop dette. Derfor bør en gave til en 18 års fødselsdagen også udvælges nøje. Vi har her samlet en masse forskellige gaveideer og gode anbefalinger til både klassiske og utraditionelle gaver til en 18-årig fødselar. Her kan du finde god gave inspiration til, hvor du kan finde gaven til ham eller hende, der holder 18 års fødselsdag. Det er nu for alvor de træder ind i voksenlivet og derfor er en god gave naturligvis også meget vigtig.

Oplevelsesgaver i 18 års fødselsdagsgave

Giv en gave, der aldrig glemmes!

Du kan finde endeløse muligheder inden for oplevelsesgaver til en 18-årig fødselar.

Hos GoDream og DuGlemmerDetAldrig finder du massevis af mindeværdige oplevelsesgaver i hele Danmark og til fornuftige priser.

Eksempelvis et fantastisk underholdende og lærerigt madkursus, en lækker forkælelsesgave, såsom en chokolademassage, et spaophold eller en velværebehandling for mænd.

GoDream har desuden mere end 50 oplevelsesgaver til mellem 50,- og 299,-. Se udvalget HER

Du kan også finde gaveideer og gaveinspiration til den næste 18-års fødselsdag under BilligeGaveIdeer’s anbefalinger af fantastiske oplevelsesgaver HER

De fineste feminine kjoler til hende, der har 18 års fødselsdag

Foråret er over os, og sommeren er efterhånden i sigte. For modesæsonen Spring/Summer i 2018 satser modehusene alt på de feminine detaljer, de lette blomsterkjoler og blomsterprint.

Hos DressLab finder du et fantastisk udvalg af lige præcis lækre og feminine detaljer – og i særdeleshed til kjoler. Hos DressLab er hver onsdag Wednesday Dressday. DressLab introducerer en ny kjole under hashtagget #wednesdaydressday. De unge kvinder inspirerer hinanden med deres egne kjoler på de sociale medier.

Der er meget mere at komme efter hos DressLab udover kjoler, og i deres tilbudssektion finder du eksempelvis også smarte bukser og smukke toppe til den 18-årige unge kvinde med en skarp og stærk personlighed og hang til lækre, feminine detaljer.

Smarte gadgets af høj kvalitet til den 18 års fødselsdag

Dette er intet mindre end den perfekte gave til en 18-årig elektronik-nørd og kræsen gadget freak: Droner fra HubShop.dk

Grunden til at vi netop fremhæver dronerne fra HubShop.dk er, at de også leverer til det professionelle marked. Samtidig kommer HubShop.dk med skyhøje brugeranbefalinger på Trustpilot og med god grund: De har særligt udvalgt deres produkter i shoppen på baggrund af kvalitet og brugervenlighed. Og hvorfor ikke bruge dronen til at eviggøre den 18 års fødselsdag på video – filmet oppefra!

Hubshop.dk sælger også andet teknologisk legetøj til det private og professionelle marked, og du finder både droner og meget mere på tilbud. Se det store tilbudsudvalg HER

En god gave til en 18-årig, der vil styrke sit individ og sind

Som en modreaktion på de sociale mediers indtog på unges fritid, vælger flere og flere unge bevidst at styrke deres kreative og intellektuelle kompetencer.

Umiddelbart virker en bog ikke til at være den vildeste gave til en 18 års fødselsdag, men vi er overbeviste om, at tendensen til at pleje individet, sit intellekt og sind, vinder mere og mere frem blandt den unge generation.

BogReolen.dk er en af Danmarks største online boghandlere med mere end 7 mio. bøger, e-bøger og lydbøger til den 18-årige på farten. BogReolen byder på genrer som biografier, rejser, studie, sport og fritid, krimi, og meget mere, så du finder nemt noget for enhver smag og interesse.

Trendy tøj i gave til ham der fylder 18 år

Alle ved hvor meget nyt, lækkert tøj betyder for de unge mænd, så derfor har vi selvfølgelig fundet en shop med trendy tøj online til nogle super gode priser.

2trendy.dk kan du finde det fedeste modetøj til den modebevidste og stilede unge mand. Siden har samlet kollektioner fra de største, stærkeste og mest populære brands i verden og tilmed til priser, hvor alle kan være med. 2trendy.dk har én mission: at levere det fedeste tøj til den unge trendsætter. Og det må man bestemt sige at de lever op til igennem mærker som Converse, Junk de Luxe, Levis, Still Nordic, og mange, mange flere.

De har desuden altid lækre ting på tilbud, så tøv ikke med at gå ind på deres side, som du finder HER

De bedste undertøjsmærker i gave til ham der fejrer 18 års fødselsdag

Hvis den 18-årige herres egne penge går mere til, hvad han bærer udenpå og mindre til, hvad han bærer inderst på kroppen, hvorfor så ikke forkæle ham med lækkert undertøj?

Intimo.dk har et stort udvalg i undertøj, t-shirts og sokker til mænd – og også undertøj til kvinder. Fra mærker som Armani, Bjørn Borg, Calvin Klein, JBS, Resteröds, Bruno Banani, CR7 og mange flere. Intimo er kendt for god service og gratis fragt. Og så er der altså virkelig mange penge at spare i deres tilbudssektion.

Trendy tøj til hende der fejrer 18 års fødselsdag

Til den modebevidste 18-årige pige, som ved, hvad hun vil have, og sætter en ære i at bære det rigtige tøj. Hos Veraldo.dk kan du få fingrene i uendelige mængder fede ting til at friske garderoben op til foråret og sommeren.

Veraldo er specialister i at designe det nyeste, mest trendy modetøj til den modebevidste fashionista. Et oplagt valg, hvis du mangler en 18-års fødselsdagsgave til hende. Veraldo.dk har altid mange skarpe priser på alt fra lækre tasker, trendy sportstøj, smart swim wear, faux fur og de fineste kjoler i alle stilarter, og meget mere.

Tjek også deres tilbudssektion. Følg Veraldo på de sociale medier, og bliv inspireret af trends, styles, og meget mere.

 

Telefon, tablet og telefonudstyr i 18 års fødselsdagsgave

Til ham eller hende, der fylder 18! Der er rigtig mange penge at spare, hvis du overvejer at give en telefon, tablet eller telefontilbehør i 18 års fødselsdagsgave. My-phoneshop.dk har et kæmpe udvalg af mobiltelefoner uden abonnement og mobiltilbehør til alle de kendte mærker.

Udover at sælge telefoner og tilbehør, så tilbyder siden også reparation af mobiltelefoner. Skal telefonen have ekstra sikkerhed mod knuste skærme med Panzer Glass, så har de selvfølgelig også det.

Giv et armbåndsur i 18-års fødselsdagsgave

Et armbåndsur er et tilbehør, som giver et stærkt udtryk, når det kommer til den unges beklædning. Et tilbehør, som man kan have i virkelig lang tid og som man oftest har på sig hele tiden.

Armbåndsure er ikke bare glimrende accessories. De giver den unge en følelse af at være sofistikeret og smart, og det med at vende håndleddet, når man skal tjekke tiden, bliver hurtigt ren refleks. Og så er det trods alt bedre end at hive mobilen op i tide og utide. Faktisk virker det mere høfligt og mindre forstyrrende at tjekke tiden på sit ur end på sin mobiltelefon. Yderst praktisk hvis den 18-årige snart står over for de første jobsamtaler eller universitetslivet. Udover at være praktisk, ser det også bare lækkert ud på et håndled. Der er mange grunde til at give et armbåndsur i 18-års fødselsdagsgave.

DitUr.dk kan man finde både herre– og dameure til meget fornuftige priser og tilmed i rigtig god kvalitet. De forhandler alverdens store og små brands, men fælles for dem alle er, at de er til en rigtig god pris. Se for eksempel udvalget på tilbud i tilbudssektionen.

Du kan også finde urbokse og andre lækre accessories og smykker til både ham og hende. Der er rigtig mange forskellige muligheder. Ditur.dk

Rejsetasker og -udstyr i 18 års fødselsdagsgave til den rejselystne fødselar

Står den 18-årige over for sin første rejse på egen hånd eller med en kæreste, ven eller veninde?

“>
“>billige rejsetasker til ham og hende 18 års fødselsdagHvad enten det er som backpacker i vildmarken eller urban eventyrer i de europæiske storbyer, så har RejseGear.dk de største mærker inden for outdoor og friluftsliv, såvel som smarte og stilede rejsetasker og rejseudstyr i alverdens farver og materialer.

Her finder du både letvægtskufferter, rygsække, pasholdere, vanderygsække, telte, og meget, meget mere.

Hold også godt øje med deres tilbudsektion, hvor du kan gøre helt utrolige køb! Et rigtig godt bud på en gave til den rejselystne 18-årige fødselar!

Fitnessudstyr til den kræsne bruger

Nærmest alle unge på 18 år bruger tid på at forbedre deres udseende. Mangegave til en 18-årig ved at købe det nyeste tøj, sko og tilbehør, men i en høj grad også ved at opbygge og udvikle sin krop. Der er ingen smutveje til en sund og flot krop ud over at give den fuld skrue i træningscenteret. Men det kan gøres nemmere for kroppen at restituere hurtigere og dermed at tåle ekstra stor træningsbelastning.

En træningsfokuseret 18-årig, dreng såvel som pige, vil elske at få lidt udstyr, kosttilskud eller tilbehør som gør træningen ekstra effektiv.

GetBig.dk er en af Danmarks største forhandlere med produkter indenfor fitnessbranchen. Kendt for gode priser og god kvalitet, tør vi godt anbefale GetBig for både kosttilskud og fitness udstyr. Perfekt gave til en 18 års fødselsdag.

I GetBigs restsalg kan du spare op til 70 % på fitness deals på proteinpulver, vægte mv.

For andre gode tilbud på gaver kan du også holde øje med BilligeGaveIdeer’s egen tilbudsside, hvor vi løbende opdaterer med billige gaveideer, kampagnetilbud og rabatter fra nye og kendte brands og mærker.