Gave til hende

Forkæl hende du holder af – uden at bruge en formue!

Mangler du en speciel gave til hende, din partner gennem mange år, din nye kæreste, eller bare en rigtig sød pige i dit liv?

Måske er det første gang du skal give hende en gave, og du er nervøs for, om du får valgt en passende gave til hende. Måske det bare er svært at finde en god gave, der samtidig er billig.

Uanset dit dilemma, så behøver du ikke at kigge andre steder end lige her! Her på siden samler vi nemlig de mange aktuelle og fantastiske tilbud i flere forskellige gavekategorier, der .

Læs videre og lad dig inspirere af vores bud på den perfekte gave til hende til den perfekte pris.

Ideer til interiør gave til hende

Bæredygtige gaver til det bæredygtige og stilrene hjem

Er du på udkig efter en gave som er produceret i Danmark og passer perfekt til jeres bæredygtige livsstil? Eller danner du par med en indretningsentusiast, som holder et stilrent hjem, med fokus på de naturmaterialer, rene former og skandinavisk design?

Hvis du kan svare ja til bare én af overstående, så er BrandAvenue det helt rigtige sted at købe gaven til hende.

BrandAvenue sælger udsøgte produkter fra mere end 40 mærker, hvoraf mange er internationalt anerkendte. Her finder du eksempelvis Cozy Living – perfekt til hende, der er vild med den nordiske minimalistiske stil og gerne vil give din indretning et touch af et mere rustikt og varmt look.

Eller DAY BIRGER ET MIKKELSEN HOMEs moderne og klassisk luksus boligtilbehør i naturmaterialer, såsom puder og andre samleobjekter, med skønne elegante detaljer. Produkterne er en kombination af eksotiske rejser og minimalistisk skandinavisk boligindretning.

BrandAvenue har desuden altid skarpe tilbud på udvalgte varer.

BrandAvenue - Gave til hende til lavpris!

Del din kærlighed til det gode liv

Ønsker du at dele din kærlighed til det gode liv med hende? Så vælg kvalitet fremfor kvantitet. Med respekt for gamle dyder og håndværket, har ByFlou lanceret en webshop der tilbyder masser af lækkert boliginteriør, eksempelvis Arne Jacobsen og Jørn Utzon, samt modebrands.

Lige nu er der over 130 produkter på udsalg / på tilbud – bl.a. i deres boligudsalg. De har også det populære mærke ByKlipKlap, hvor flere af møblerne mm. er nedsat op til 25%. Se det her.

Et andet mærker vi vil fremhæve fra siden er det nyere men ekstremt populære Ferm Living. Super fint, stilrent og af høj kvalitet. Du finder over 330 forskellige varenumre fra Ferm Living hos ByFlou – altså et kæmpe udvalg! Se det her.

I webshoppens udsalg kan du spare op til 70 %.

Gave til hende - ByFlou

Lad kreativiteten få frit løb i køkkenet

Er du heldig at have fundet dig en kvinde, der giver kreativiteten fuld gas i køkkenet, så finder du masser af udstyr og maskiner til køkkenet til en særdeles lav pris hos Kitchentime.dk.

Deres udsalg er ganske omfattende, og du kan vælge mellem over svimlende 40.000 artikler på siden! Bare for at vise et mikroskopisk udsnit af valgmulighederne, kan du finde espressomaskiner, slowjuicere, mokkabryggere, champagnespande, muffinsforme, bagesten, hamburgerpressere, japanske knive, og uendeligt meget mere.

Kitchentime.dk tilbyder fri fragt ved køb over 499,- på alle varer samt 90 dages ÅBENT KØB!

Kunst skabes ikke uden gode redskaber 😉

Kitchen time - gave til hende

Ideer til smykkegave til hende

Tidsløst design på håndleddet

Er din bedre halvdel et travlt menneske med mange opgaver, møder, eller gøremål – hver dag? Eller løber tiden nogle gange fra hende? Giv hende en gave, som ikke kun er smuk, men som hun rent faktisk også har brug for.

ur til din bedre halvdelEt armbåndsur er et tilbehør, som giver et stærkt udtryk til hendes stil. På DitUr.dk kan du finde dameure til meget fornuftige priser og tilmed i rigtig god kvalitet.

Her er ure til alle personligheder: de feminine, de sporty og de sofistikerede piger og kvinder – endda også til forretningskvinderne, der værdsætter at deres accessories har kant.

Hos DitUr.dk forhandles alverdens store som små brands, men fælles for dem alle er, at de er til en rigtig god pris.

Du kan også finde lækre accessories og smykker til din kæreste hos DitUr.dk. Skynd dig ind på siden og se hele udvalget, og se desuden siden tilbudssektion. Der er rigtig mange forskellige muligheder.

Ideer til oplevelsesgave til hende

Spaophold på Hotel Thinggard

Trænger hun til et wellnessophold, så kunne et smut til Hotel Thinggard være et rigtig godt bud på en gave – til jer begge. Prioriter kærligheden, forholdet og romantikken.

Et wellness ophold hos Hotel Thinggaard med adgang til Sydthy Kurbad er en perfekt getaway fra hverdagens mange gøremål. Træk stikket ud med en eller to overnatninger i det flotte Nordjylland, tæt på Nationalpark Thy. Bliv forkælet af det altid så smilende personale og overnat i et dejligt dobbeltværelse. Tilbring en masse timer i hinandens selskab i det lækre Sydthy Kurbad, der byder på en masse muligheder for behandlinger, saunaer, massagebassiner, udendørs boblebad og meget mere.

Se endnu flere spa og wellness muligheder her.

Spaophold på Hotel Thinggaard - Gave til hende på tilbud!

Ideer til skønhedsgave til hende

Skal gaven gives på et tidspunkt, hvor det småt med midler…

… og nægter du at gå på kompromis med kvaliteten? Så kan du med god grund gå direkte ind på Bilablau.dk, hvor du kan spare op til 90% på mere end 30.000 luksusvarer og mærke.

Hvordan kan det lade sig gøre at hente så stor rabat? Jo, det kan det fordi Bilablau er en fordelsklub drevet af en ungt team. Med et ønske om at give de bedste og billigste priser på alt fra de bedste husholdningsprodukter til erotiske sager til soveværelset og de største parfume mærker.

Her skal det selvfølgelig handle om parfumen! For kvinder har det med at blive rigtig glade for en god parfume, og Bilablau har både parfumen til hende, der sværger til ét eneste mærke, og for hende der kan lide at afprøve forskellige dufte.

Bilablau.dk har ærligt talt nogle helt vanvittige priser på deres parfumer i outletsektionen, hvor du kan spare ekstraordinært mange penge. Du finder også gaveæsker til rigtig, rigtig gode penge!

Bilablau.dk - Gave til hende på tilbud!

Giv hende en gave bestående af 100% skønhed og helse

Argan Olie er efterhånden verdenskendt som “Marokkos flydende guld” og for sine mange mirakuløse egenskaber, som også den kvindelige del af BilligeGaveIdeers redaktion kan stå inde for.

mors dag gaveEr du ikke bekendt med Argan olien, kan den bedst beskrives som skønhed og helse i ét unikt og lækkert produkt. Og hos Perfect-Body.dk kan du finde dette vidundermiddel i næsten alle afskygninger. Som serumhårmaske, shampoo eller som ren, økologisk Argan olie.

Du finder Argan olie både med og uden parfume, eksempelvis den populære Cosmo Co Jomfru Argan Olie, som er 100 % ren koldpresset Argan olie uden parfume og andre tilsætningsstoffer.

Uanset alder vil det feminine køn kunne nyde godt af Argan oliens mirakuløse skønhedsegenskaber, og derfor er Perfect-Body.dks sortiment et godt bud på den perfekte gave til hende.

Alle de populære hårprodukter til de bedste priser

Perfekt gave til veninden.

Spar op til 72% hos HairOutlet.dk på mærker som Redken, Loreal, TIGI, Youngblood, Sebastian, Paul Mitchell, Nashi Argan, REF – til discountpris. Hurtig og billig levering.

Der er fri levering over 499 kr., så hvorfor ikke forkæle dig selv i samme omgang?