Studentergave til ham og hende

Find inspiration til årets studentergave og hvor du kan købe personlige studentergaver til studenten online.

Foråret nærmer sig og sommeren venter lige om hjørnet. Det betyder, at gaderne snart bliver fyldt med unge, glade studenter.

Måske skal du til studenterfest og mangler inspiration til den perfekte studentergave? Hvis du står og mangler en studentergave til en god pris, har vi samlet en lang række gaveidéer, som studenten og studinen helt sikkert vil blive glad for.

Den perfekte studentergave er en gave, som studenten kan tænke tilbage på og have glæde af i lang tid eller endda mange år. Derfor hjælper vi dig på vej til at finde den helt rigtige gave. Her finder du alt lige fra flytte-hjemmefra-gaver, oplevelsesgaver, rejsegaver, samt skøre, sjove og praktiske gaver, som kan sprede glæde i lang tid.

Se de mange billige gaveideer til studenten eller studinen nedenfor.

Studentergave til ham

Søger du gaveinspiration til de gode studentergaver til ham, der står på tærsklen til at blive færdig med uddannelsen? Her på gavetips.dk har vi samlet et væld af gaveideer, der dækker både de personlige gaver, de mindeværdige gaver, og de mere traditionelle gaveideer.

Find den perfekte studentergave blandt skøre gadgets, sjove gaver og praktiske ting til ham, der skal ud at rejse, tager på festival eller snart flytter hjemmefra.

Oplevelsesgave til ham der bliver student

Efter mange år på skolebænken trænger den unge mand sikkert til at få adrenalinen HELT op i det orange-røde felt.
Måske B-kørekortet skal opgraderes til et kørekort til kampvogn. Faldskærmsudspring kunne også være en idé, hvor han kommer i frit fald med næsten 200 km i timen. Måske han er typen der kunne tænke sig at testkøre en Lotus. Eller hvad med et stuntman kursus til action film-fans.

På stuntman kursus kan han prøve sig selv af og opleve, hvor udfordrende det kan være at få bare en enkelt kampscene til at hænge sammen på skærmen. Efter en introduktion til faget lærer han de nødvendige teknikker til at få en fed kamp i kassen. Sammen med en mindre gruppe, kommer han til at lave sin egen fightscene, som bliver filmet af professionelle. Efterfølgende ses filmen sammen med filmholdet, og resultatet evalueres sammen.

Gave til studenten der flytter hjemmefra

Den personlige gave

Når man udklækkes som student, får man tit at vide, at verdenen ligger for ens fødder. Med de mange muligheder, der er åbne, er det dog ikke altid lige nemt at vælge.

Så hvorfor ikke give ham et inspirerende citat til væggen, der kan hjælpe ham med at holde fokus på det, der er vigtigt for ham i livet?

Praktisk gave til studenten

Er studenten træt af at sidde stille under de mange eksamener, så giv ham en gave, der giver ham fuld bevægelighed og mulighed for at komme ud og være aktiv!

Til ham der elsker løb, sport og træning kunne en god studentergave været et trådløst headset. 

Studentergave til ham der skal ud at rejse

Har han planer om at skulle ud og opleve verden? At rejse gennem Sydamerika, Australien, Asien, Europa eller Afrika er noget, der koster penge. Mange penge. Derfor vil det uden tvivl være en stor hjælp for ham at få et “tilskud” til rejsen i form af gode produkter, der ikke kun varer længe, men kan skaffes til en god pris, hvis man kigger de rigtige steder.

Ud med skoletasken og ind med rejsetasken

Uanset om den står på badeferie, aktiv ferie, kulturferie i fremmede kulturer, eller storbyferie, så skal han bruge en kuffert eller en backpack – måske endda udstyr til overnatning, såsom sovepose, telt, osv.

En god kuffert er ikke blot en kuffert – det er en investering. Nu er levealderen for en kuffert ikke blot 1-2 rejsesæsoner, men nærmere 10 år eller mere. Så længe man behandler sin kuffert ordentligt, kan den holde i rigtig mange år.

Studentergave til ham der vil forfølge musikken

Mange opdager eller udvikler deres musiske talent eller passion for musikken under gymnasieårene.

Det er også nu, den unge mand for alvor begynder at definere sig selv og sin identitet igennem interesser og hobbyer.

Hvis han vil forfølge musikken, så støt hans drøm med et musikinstrument eller et lydanlæg i studentergave.

Sjove gaveideer til studenten

Lad de unge more sig!

Ølbong til studenterfesten, studentergilde og studenterugen

Det at blive student er fantastisk, og det skal FEJRES!

Gadgets – fordi det er sjovt

Er han typen, der bliver rastløs eller bare kan sidde og pille og pille ved et eller andet? Eksamen er overstået. Hvad så nu?!

Studentertid er festivaltid

At planlægge festivalen er ikke en helt nem opgave, og det kan faktisk godt være et tidskrævende logistisk projekt. Så giv ham en håndsrækning med et festival-kit.

Brug masser af tid og energi på at sætte et kit sammen med sjove og praktiske festival genstande – eller køb et festivalkit i stedet.

Studentergave til hende

Opfyld hendes kulinariske drømme, eksempelvis på et sushikursus eller et flødebollekursus – hvor familien kan nyde godt af de lækre kreationer bagefter. Eller måske en chokoladebrunch?

Er det udendørslivet, der trækker i hende, er gode oplevelsesgaver til hende f.eks. tandemspring, svæveflyvning eller ballonflyvning i en luftballon.

Eller måske trænger hun til en omgang forkælelse med spa & brunch eller en ansigtsbehandling som belønning ovenpå de veloverståede eksamener?

Personlig gave til studinen der flytter hjemmefra

Giv studinen en dejlig og personlig ting til det nye hjem. Perfekt til hende, der nu skal indrette sit nye hjem helt fra bunden.

Den praktiske gave til studinen

Leder du efter en fornuftig og praktisk studentergave?

Vi håber vores gaveideer til årets studentergave gav dig den inspiration, du manglede.

Fandt du ikke det, du søgte, så hold øje med siden, hvor vi løbende kommer med nye billige gaveideer, og følg os også på vores facebookside.