Studentergave til ham og hende

Find inspiration til årets studentergave og hvor du kan købe personlige studentergaver til studenten online.

Foråret nærmer sig og sommeren venter lige om hjørnet. Det betyder, at gaderne snart bliver fyldt med unge, glade studenter.

Måske skal du til studenterfest og mangler inspiration til den perfekte studentergave? Hvis du står og mangler en studentergave til en god pris, har vi samlet en lang række gaveidéer, som studenten og studinen helt sikkert vil blive glad for.

Den perfekte studentergave er en gave, som studenten kan tænke tilbage på og have glæde af i lang tid eller endda mange år. Derfor hjælper vi dig på vej til at finde den helt rigtige gave. Her finder du alt lige fra flytte-hjemmefra-gaver, oplevelsesgaver, rejsegaver, samt skøre, sjove og praktiske gaver, som kan sprede glæde i lang tid.

Se de mange billige gaveideer til studenten eller studinen nedenfor.

Studentergave til ham

Søger du gaveinspiration til de gode studentergaver til ham, der står på tærsklen til at blive færdig med uddannelsen? Her på BilligeGaveIdeer.dk har vi samlet et væld af gaveideer, der dækker både de personlige gaver, de mindeværdige gaver, og de mere traditionelle gaveideer.

Find den perfekte studentergave blandt skøre gadgets, sjove gaver og praktiske ting til ham, der skal ud at rejse, tager på festival eller snart flytter hjemmefra.

Oplevelsesgave til ham der bliver student

Efter mange år på skolebænken trænger den unge mand sikkert til at få adrenalinen HELT op i det orange-røde felt. faldskærmsudspringOplevelsesgaver.dk kan du finde masser af oplevelser, der kan skyde pulsen i vejret.

Måske B-kørekortet skal opgraderes til et kørekort til kampvogn. Faldskærmsudspring kunne også være en idé, hvor han kommer i frit fald med næsten 200 km i timen. Måske han er typen der kunne tænke sig at testkøre en Lotus. Eller hvad med et stuntman kursus til action film-fans for 350,-

På stuntman kursus kan han prøve sig selv af og opleve, hvor udfordrende det kan være at få bare en enkelt kampscene til at hænge sammen på skærmen. Efter en introduktion til faget lærer han de nødvendige teknikker til at få en fed kamp i kassen. Sammen med en mindre gruppe, kommer han til at lave sin egen fightscene, som bliver filmet af professionelle. Efterfølgende ses filmen sammen med filmholdet, og resultatet evalueres sammen.

Gave til studenten der flytter hjemmefra

Den personlige gave

Når man udklækkes som student, får man tit at vide, at verdenen ligger for ens fødder. Med de mange muligheder, der er åbne, er det dog ikke altid lige nemt at vælge.

wallsticker citat af gandhi til studentenSå hvorfor ikke give ham et inspirerende citat til væggen, der kan hjælpe ham med at holde fokus på det, der er vigtigt for ham i livet?

NiceWall.dk er en netbutik med et OUTLET med flotte og inspirerende ting til hjemmet. Her finder du wallstickers, emaljeskilte, plakater, fototapeter, mm.

Mange af deres designs og plakater er unikke, og du kan også lave din helt egen wallsticker. Har han et livsmotto, er det en helt oplagt mulighed for at give ham en meget personlig gave til hans nye hjem.

Sjov gadget til køkkenet

Flytter han snart hjemmefra? Så står han også over en stor udfordring: Nemlig at få indrettet hjemmet med alt fra nødvendige møbler til sjovt ekstra tilbehør, der gør hjemmet personligt og hyggeligt.sjov gadget skraldespand til køkkenet

Gadgets.dk har vi fundet denne fine affaldsspand til køkkenet. Perfekt studentergave der giver det nye hjem et touch af retro.

Lige nu får du også gode rabatter på andet køkkeninventar. Helt “uundværlige” er selvfølgelig chokoladefontænen og ismaskinen. Hvem siger det skal være en sur opgave selv at skulle stå for køkkentjansen?

Eller hvad med LED “vokslys” hvis han har brug for lidt hygge, men nok ikke selv får indkøbt stearinlys til at skabe en hyggelig og hjemlig stemning.

Praktisk gave til studenten

Er studenten træt af at sidde stille under de mange eksamener, så giv ham en gave, der giver ham fuld bevægelighed og mulighed for at komme ud og være aktiv!løbeheadset

Til ham der elsker løb, sport og træning kunne en god studentergave været et trådløst headset fra sports-headset.dk.

Her finder du aktivitets-ure, trådløse høretelefoner og løbearmbånd.

Webshoppen fokuserer på gode priser, hurtig levering og fantastisk kundeservice.

Lige nu har de desuden tilbud på hørebøffer, der er sat ned fra 499,- til 249,-

Perfekt til ham, der glæder sig til at skifte skolen ud med en aktiv tilværelse.

Studentergave til ham der skal ud at rejse

Har han planer om at skulle ud og opleve verden? At rejse gennem Sydamerika, Australien, Asien, Europa eller Afrika er noget, der koster penge. Mange penge. Derfor vil det uden tvivl være en stor hjælp for ham at få et “tilskud” til rejsen i form af gode produkter, der ikke kun varer længe, men kan skaffes til en god pris, hvis man kigger de rigtige steder.

Ud med skoletasken og ind med rejsetasken

rygsæk i studentergaveUanset om den står på badeferie, aktiv ferie, kulturferie i fremmede kulturer, eller storbyferie, så skal han bruge en kuffert eller en backpack – måske endda udstyr til overnatning, såsom sovepose, telt, osv.

RejseGear.dk kan det hele! De tilbyder højkvalitets kufferter, rejsetasker og rejseudstyr, naturligvis også på UDSALG.

En god kuffert er ikke blot en kuffert – det er en investering. Nu er levealderen for en kuffert ikke blot 1-2 rejsesæsoner, men nærmere 10 år eller mere. Så længe man behandler sin kuffert ordentligt, kan den holde i rigtig mange år – og hvis skulle gå i stykker, så tilbyder RejseGear.dk garantier på udvalgte kufferter, som gælder helt op til 7 år.

(Pssst…. Find rejseskoene finder du hos FreeWalk.dk. Skoene er ikke bare ergonomiske, men også dansk-designet kvalitets-sneaks, der ikke koster det hvide ud af øjnene.)

Studentergave til ham der vil forfølge musikken

Mange opdager eller udvikler deres musiske talent eller passion for musikken under gymnasieårene. tilbud på Musikinstrumenter til konfirmander

Det er også nu, den unge mand for alvor begynder at definere sig selv og sin identitet igennem interesser og hobbyer.

Hvis han vil forfølge musikken, så støt hans drøm med et musikinstrument eller et lydanlæg i studentergave.

DanGuitar.dks service og garantier giver dem topscore hos Trustpilot. De skarpe priser på instrumenter, lydudstyr, samt lys og effekter sikres gennem et koncept med egen import. Og du finder et godt sortiment i deres online udsalg af musikinstrumenter og musikudstyr.

Sjove gaveideer til studenten

Lad de unge more sig!

Ølbong til studenterfesten, studentergilde og studenterugen

Det at blive student er fantastisk, og det skal FEJRES!

beer pong bordFuldend studenterugen med sjove ideer fra Oelbong.dk.

Webshoppen tilbyder et stort udvalg af festlige gadgets, såsom ølbong´er, beer pong-borde og meget mere til både studenteruge og sommerens festivaler.

De tilbyder ALT til Beer Pong i markedets bedste kvalitet til skarpeste priser!

Spar op til 25% på studenterfest must-haves, og lad de unge studenter more sig og fejre den store og vigtige milepæl i deres liv.

Gadgets – fordi det er sjovt

Er han typen, der bliver rastløs eller bare kan sidde og pille og pille ved et eller andet? Eksamen er overstået. Hvad så nu?!

Tilfredsstil de rastløse hænder med en Fidget Cube fra GadgetHungry.dk   til pilfingre

Terningen har 6 afstressende pille-ting, som sørger for at han kan styre sin rastløshed!

Hver side af terningen har forskellige funktioner – han kan rotere, trykke, vippe og bevæge fingrene.

Desuden skulle det være videnskabeligt bevist, at denne terning kan øge evnen til at fokusere og tænke ud af boksen. Ikke dårligt!

Gave til drengerøve der udforsker deres grænser og smagsløg

Du tror, det ikke kan blive mere skørt eller mere random? Tro om igen.

chilikugler til studenterkøkkenetMå vi præsentere en af de nyeste, skøreste og sjoveste opfindelser til drengerøve på Randomshop.dk : Lakridskugler med chili fra Chili Klaus.

Chilikuglerne har en vindstyrke 9 på skalaen:

“Der er lejrbål i din hals!”

Og der er nok chilikugler til, at han kan dele ud blandt sine venner i sand macho-stil.

I webshoppen finder du også over 2000 varer med dag til dag levering.

Studentertid er festivaltidfestivalkit til 3 personer

At planlægge festivalen er ikke en helt nem opgave, og det kan faktisk godt være et tidskrævende logistisk projekt. Så giv ham en håndsrækning med et festival-kit.

Festivalkits.dk finder du alt det nødvendige til en fuldendt festival. De har sammensat smarte festivalpakker med alt lige fra telte og soveposer til solbriller og kondomer. Alt sammen med prisgaranti.

Brug masser af tid og energi på at sætte et kit sammen med sjove og praktiske festival genstande – eller køb et festivalkit i stedet.

Studentergave til hende

Søger du inspiration til den perfekte og personlige studentergave til hende?

Her finder du et væld af de bedste og billigste gaveideer. Og selvfølgelig finder du inspiration til den helt rigtige gave til den rolige, vilde, søde, læseglade eller eventyrlystne pige.

Oplevelsesgave til hende der lige er blevet student

Til hende der bliver eller lige er blevet student, er det ofte det gode minde om dagen, der varmer mest. Det er derfor med god grund, at oplevelsesgaver er kommet for at blive.

Hos DuGlemmerDetAldrig.dk har de et helt særligt udvalg – specielt til studenterne.

Opfyld hendes kulinariske drømme, eksempelvis på et sushikursus eller et flødebollekursus – hvor familien kan nyde godt af de lækre kreationer bagefter. Eller måske en chokoladebrunch hos Peter Beier?

Er Oplevelsesgave til hende konfirmationsgaverdet udendørslivet, der trækker i hende, er gode oplevelsesgaver til hende f.eks. tandemspring, svæveflyvning eller ballonflyvning i en luftballon.

Eller måske trænger hun til en omgang forkælelse med spa & brunch eller en ansigtsbehandling som belønning ovenpå de veloverståede eksamener?

Se alle de fantastiske studentergaver til hende bestående af mindeværdige oplevelser HER

Hos DuGlemmerDetAldrig er der ingen grund til at bekymre sig, om du nu har valgt den helt rigtige studentergave. Du har nemlig altid 14 dages fuld fortrydelsesret og 24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse.

Personlig gave til studinen der flytter hjemmefra

Giv studinen en dejlig og personlig ting til det nye hjem.

Wallcandy.dkpersonlig plakat sælger moderne og nordiske designer plakater, med det formål at give private hjem mere personlighed. Perfekt til hende, der nu skal indrette sit nye hjem helt fra bunden.

Mange af plakaterne er ´design selv´ og kan tilpasses studinens personlighed.

Skræddersy din helt egne unikke plakat fra 149,-!

Plakaterne kan fås med eller uden ramme i træ og i flere størrelser. Trykt med naturtro farver på højkvalitetspapir.

En rigtig god gave til hende der søger selvstændighed men kunne have stor glæde af en personlig gave fra familien.

verdenskort wallstickerEller hvad med en wallsticker der passer både til stuen, til køkkenet, til værelset eller toilettet?

Din vægdekoration UDEN at slå huller i de nymalede vægge.

Hos Wallstickerland sælger de et stort udvalg af wallstickers, som de selv designer og producerer.

Du finder sjove, fine og smukke wallstickers om alt fra livet til motiverende og kloge ord samt husregler – perfekt gave til hende der skal bo sammen med flere.

artdeko wallsticker til studinenDu finder også et stort udvalg af unik vægdekoration hos NiceWall.dk; en netbutik med wallstickers, emaljeskilte, plakater, fototapeter mm.

Find inspiration i deres OUTLET, hvor der er rigtig gode bud på studentergaven.

Vi faldt over deres serie af hovedstads-wallstickers, som vi synes passer perfekt til hende, der måske overveje at lade vejen føre hende til udlandet for en stund, eller måske allerede har en favoritstorby.

Har du god tid til at gøre lidt ekstra ud af den personlige gave, så overrask hende med en wallsticker i hendes eget design. Du skal blot finde den fil, du vil have gjort til wallsticker, og sende den via webshoppen. Så modtager hun sine egne kreationer – lige til at sætte på væggen i det nye hjem.

Studentergave til studinen der skal ud at rejse

Har studinen planer om at skulle ud og opleve verden? At rejse gennem Sydamerika, Australien, Asien, Afrika eller andet, er noget der koster penge. Derfor vil det uden tvivl være en stor hjælp for hende at få et “tilskud” til rejsen i form af gode produkter. Men man behøver ikke bruge en formue på kvalitetsudstyr.

Tights til at indtage verden på behageligste vis

Funktionelle og behagelige løbetights er guld værd under rejsen, på vandreture og i storbyen. Samtidig kan de bruges i utallige sammenhænge, fordi de er smarte og moderne. Nå ja, og selvfølgelig perfekte til træning.

tights er behagelig til at indtage verdenCoolTights.dk er Danmarks største forhandler af tights og har et stort udvalg. Der er selvfølgelig gode priser på hele udvalget – og særligt i deres OUTLET.

Perfekt gave til studinen der vil være aktiv eller skal ud og rejse i den forestående og velfortjente ferie.

Du finder mange andre lækre produkter, for eksempel løbesko fra Under Armour, som er perfekte på rejsen, hvor man risikere at gå mange, mange kilometer om dagen.

Rejseskoene kan du også finde hos FreeWalk.dk. Skoene er ikke bare ergonomiske men dansk designet kvalitets-sneaks, der ikke koster det hvide ud af øjnene.

Rejsekuffert til studinen der skal ud og rejse

rejsekufferter i gulMangler hun rejseudstyr, så kan RejseGear.dk tilbyde højkvalitets kufferter og rejseudstyr, naturligvis også på UDSALG.

En god kuffert er ikke blot en kuffert – det er en livsinvestering. Levealderen for en kuffert er ikke blot 1-2 rejsesæsoner, men nærmere 10 år eller mere. Så længe man behandler sin kuffert ordentligt, kan den holde i rigtig mange år – og hvis skulle den gå i stykker, så tilbyder RejseGear.dk garantier på udvalgte kufferter, som gælder helt op til 7 år.

Studentergave til studinen der trænger til forkælelse

Det er efterhånden et kendt faktum, at det feminine køn kører sig selv ekstra hårdt i eksamenstiden for de høje karakterer. Vi kan derfor hjælpe studinen med at huske på, at også den indre velvære er vigtig. Og hvorfor så ikke give hende lækker forkælelse på flaske.

Giv hende en gave bestående af 100% skønhed og helse

Argan Olie er verdenskendt som “Marokkos flydende guld” og for sine mange mirakuløse egenskaber, som også den kvindelige del af BilligeGaveIdeers redaktion kan stå inde for.

mors dag gaveEr du ikke bekendt med Argan olien, kan den bedst beskrives som skønhed og helse i ét unikt og lækkert produkt. Og hos Perfect-Body.dk kan du finde dette vidundermiddel i næsten alle afskygninger. Som serumhårmaske, shampoo eller som ren, økologisk Argan olie.

Du finder Argan olie både med og uden parfume, eksempelvis den populære Cosmo Co Jomfru Argan Olie, som er 100 % ren koldpresset Argan olie uden parfume og andre tilsætningsstoffer.

Olien påføres morgen og aften, og er intet mindre end et velvære-ritual, der har indre og ydre effekter. Lad studinen nyde godt af Argan oliens mirakuløse skønhedsegenskaber.

Den praktiske gave til studinen

Leder du efter en fornuftig og praktisk studentergave?

Find et smart telefon cover hos Lux-Case.dk hvor de har udsalg på 20-70%.

De sælger covers til mobiltelefoner og smartphones, samt tilbehør. Med over 4000 forskellige produkter, har du mange valgmuligheder for at finde det helt rigtige cover.

Hos Bog & idé er der nærmest garanti for at finde en nyttig studentergave. Med omkring 120 butikker i Danmark, er Bog & idé landets største boghandler.Stort udvalg af bøger, brætspil og hobbyartikler.

Du kan bestille på deres webshoppen, som også har OUTLET, med direkte levering eller fragtfri levering til butik.

Vi håber vores gaveideer til årets studentergave gav dig den inspiration, du manglede.

Fandt du ikke det, du søgte, så hold øje med siden, hvor vi løbende kommer med nye billige gaveideer, og følg os også på vores facebookside, hvor vi ligger de allerbedste gaverabatter og gavetilbud op hver dag!