Indflyttergave og Housewarming

Indflyttergave og housewarming - billigegaveideerKopk.dk er en af Danmarks førende webshops med salg af boligtilbehør. De har nogle af Danmarks skarpeste priser og mærker.

Stori.dk er en ny webshop som forhandler to hotte brands – Meraki & Nicolas Vahé.
Meraki er pleje- og velværeprodukter i et lækkert skandinavisk design. Nicolas Vahé laver smagfulde delikatesser og køkkentilbehør. Så er der både noget til ham og hende.

Den personlige indflyttergave

Flytter man hjemmefra for første gang, er én udfordring at indrette et helt tomt hjem. En anden – og måske langt større udfordring – er, at få det gjort personligt.

wallsticker citat af gandhi til studentenEn rigtig god og billig gaveide kunne derfor være et personligt og inspirerende citat til væggen, der kan give personlighed til de tomme vægge – uden at slå dem fuld af huller.

NiceWall.dk er en netbutik med et OUTLET med flotte og inspirerende ting til hjemmet. Her finder du wallstickers, emaljeskilte, plakater, fototapeter, mm.

Mange af deres designs og plakater er unikke, og du kan også lave din helt egen wallsticker. Har indflytteren et livsmotto, er det en helt oplagt mulighed for at give ham eller hende en meget personlig indflyttergave til det nye hjem.

Den praktiske indflyttergave

Køkkengrej – perfekt til den unge, der flytter hjemmefra

foto af køkkenredskaber fra Coop.dk ShoppingCoop.dk Shopping kan du finde en masse gode inflyttergaver i massevis af kategorier fra møbler, interiør og værktøj til tøj, husholdingsapparater og meget andet!

Køkkengrej er en smaddergod indflyttergave til den unge, der flytter hjemmefra og skal indrette en tom lejlighed.

Husk du kan bruge COOP bonus på denne webshop til at handle for!

Se deres store udvalg her

Den klassiske indflyttergave

God vin uden dyre mellemled

Når et nyt hjem skal indtages og indrettes, går der meget tid med at sidde og fundere og forestille sig, hvordan man bedst indretter sig. Dertil er en vingave en rigtig god ide til indflyttergave. Hos WinGuys.dk sætter ejerne, Kristian og Jan, en ære i at levere god vin til kunden, og selvfølgelig til en pris som er helt og aldeles rimelig. vin i gave

WineGuys.dk går nemlig uden om de dyre mellemled, så vinelskeren kan nyde sin vin til en rigtig god pris. De sælger vine i kassevis, dvs. minimum seks styk, men det er jo faktisk også nemmest at håndtere.

De har mange vine og rigtig mange gode tilbud, så tag et smut forbi hjemmesiden og gør din næste vinhandel her. Også et perfekt sted at finde vinen til fødselsdagsfesten og mange andre anledninger!

Møbel fra Danmarks største møbelvarehuse

ILVA er en af Danmarks største møbelkæder og byder på mange gode kvalitetsmøbler til stuen, spisestuen & soveværelset, samt boligtilbehør og havemøbler. Der er altid gode penge at spare på deres online tilbudsside, og de har meget ofte rabatter i online-butikken. Danmarks største og mest kendte møbelkæde, IDEmøbler, har som supplement til deres 38 møbelhuse også en hjemmeside, hvor du kan finde de gode tilbud på en klassisk indflyttergave.

Spisebordsstole, kontorstole, barstole, stole, stole, stole…

Spisebordsstole er et af de møbler der oftest bliver skiftet ud i hjemmet. Indflytterfesten er en oplagt anledning til at få en ny spisebordsstol ind i hjemmet.

Danmarks måske bedste udvalg af spisebordsstole, barstole, gamerstole og almindelige kontorstole finder du hos Spisebordsstol.dk. Der er prisgaranti!

Da de er lagerførende med samtlige spisebordsstole, kan de også levere fra dag til dag.

*

Fandt du den indflyttergave, du søgte?

Søger du mere inspiration til indflyttergave, kan du også finde mange flere gode gaveideer under menupunkterne Gave til hende, Gave til ham eller Gave til par.

Se også vores nyeste forslag på de billigste tilbud HER.