Dåbsgave

Det er altid specielt når en lille ny kommer til verden. Derfor skal din dåbsgave til barnet selvfølgelig også være speciel.

Hvad giver man i dåbsgave?

Hvad skal du give i dåbsgave? Er du inviteret til en barnedåb og skal finde på en god gave? Så har du sikkert allerede fundet ud af, hvor svært det kan være.

Derfor har vi scannet nettet for de bedste gaveideer til barnet og lagt dem ind her på siden.

Hvad du skal give og hvor personlig, dåbsgaven skal være, afhænger meget af, hvor tæt knyttet du er til barnets forældre og hvor meget du kommer til at have med barnet at gøre. En god tommelfingerregel er dog, at jo tættere, du er på barnet, jo mere personlig en gave. Hvis du er ven eller bekendt af familien, bør du i stedet finde en mere praktisk eller sjov gave, for eksempel sundt legetøj, sødt tøj eller gode børnebøger.

En god barnedåbsgave er ikke nødvendigvis dyr, og som sådan er der ingen grundregel for, hvor meget du skal give for i gave. Her er det dit budget der er afgørende, og måske er det derfor du nu søger inspiration her hos os.

Tilbage i tiden var det normalt at give en pengegave til børneopsparingen eller et korssmykke. I dagens Danmark fokuseres der lidt mere på en dåbsgave eller navngivningsgave som er mindeværdig, praktisk eller sjov – og som samtidig kan bruges her og nu. Det kunne være en barnevogn, duplo, bleer, tøjgaver, bamser eller sangbøger med børnesange.

Der er et hav af muligheder og webshops, som sælger baby- og børneartikler, så på denne side vil vi henvise til dem, vi har allerbedst erfaring med.

Søde dåbsgave ideer

Sundt og sjovt legetøj i dåbsgave

Perfekt dåbsgave fra forældrenes søskende, venner og veninder.

Traditionel dåbsgave

Siden har desuden et kæmpe sortiment, når det kommer til den uundgåelige “nye klassiker” i dåbsgavekategorien – bObles.

Tøj i dåbsgave

En anden mulighed kunne være at købe noget lækkert tøj til barnet. På Cirah.dk er der masser af anerkendte mærker og tilmed til nogle rigtig gode priser.

De forhandler bl.a. ANGULUS, Filibaba, EN*FANT og mange, mange flere.

Fint og finurligt sengetøj og håndklæder til baby

Personlige dåbsgave ideer

Dåbsgave som minde om det første møde

En god og traditionel dåbsgave kunne være en unik, personlig gave med babys fødselsoplysninger, der kan minde forældrene og familien om det første møde med det nye familiemedlem.