Dåbsgave

Den bedste dåbsgave

Det er altid specielt når en lille ny kommer til verden. Derfor skal din dåbsgave til barnet selvfølgelig også være speciel.

Hvad giver man i dåbsgave?

Hvad skal du give i dåbsgave? Er du inviteret til en barnedåb og skal finde på en god gave? Så har du sikkert allerede fundet ud af, hvor svært det kan være.

Derfor har vi scannet nettet for de bedste gaveideer til barnet og lagt dem ind her på siden.

Hvad du skal give og hvor personlig, dåbsgaven skal være, afhænger meget af, hvor tæt knyttet du er til barnets forældre og hvor meget du kommer til at have med barnet at gøre. En god tommelfingerregel er dog, at jo tættere, du er på barnet, jo mere personlig en gave. Hvis du er ven eller bekendt af familien, bør du i stedet finde en mere praktisk eller sjov gave, for eksempel sundt legetøj, sødt tøj eller gode børnebøger.

En god barnedåbsgave er ikke nødvendigvis dyr, og som sådan er der ingen grundregel for, hvor meget du skal give for i gave. Her er det dit budget der er afgørende, og måske er det derfor du nu søger inspiration her hos os.

Tilbage i tiden var det normalt at give en pengegave til børneopsparingen eller et korssmykke. I dagens Danmark fokuseres der lidt mere på en dåbsgave eller navngivningsgave som er mindeværdig, praktisk eller sjov – og som samtidig kan bruges her og nu. Det kunne være en barnevogn, duplo, bleer, tøjgaver, bamser eller sangbøger med børnesange.

Der er et hav af muligheder og webshops, som sælger baby- og børneartikler, så på denne side vil vi henvise til dem, vi har allerbedst erfaring med.

Søde dåbsgave ideer

Sundt og sjovt legetøj i dåbsgave

Perfekt dåbsgave fra forældrenes søskende, venner og veninder.

Sundleg.dk sælger udelukkende varer som er fri for pthalater, parabener og andre skadelige stoffer, hvilket gør deres legetøj til noget af det sundeste på markedet. sundleg gave til baby

Sundleg.dk sælger kvalitetslegetøj i de populære mærker. Hele sortimentet er nøje udvalgt ud fra en række strenge krav til bl.a. kvalitet, sikkerhed og underholdningsværdi.

Deres tilbudssektion er desuden altid proppet med varer, hvor du kan få en besparelse på op til 80%.

Ud over de skønne kvalitetsvarer, så yder de også en fantastisk kundeservice.

Traditionel dåbsgave

Foretrækker du de lidt mere traditionelle dåbsgaver, som eksempelvis et dåbsrør, et smykke eller en sparegris?

Så har www.abeungen.dk en masse forslag til dette.

Her er et utal af varianter, så tag et kig på deres side. Der er rigtig mange lækre ting som kan bruges som dåbsgave.

Siden har desuden et kæmpe sortiment, når det kommer til den uundgåelige “nye klassiker” i dåbsgavekategorien – bObles.

Tøj i dåbsgave

En anden mulighed kunne være at købe noget lækkert tøj til barnet. På Cirah.dk er der masser af anerkendte mærker og tilmed til nogle rigtig gode priser.

De forhandler bl.a. ANGULUS, Filibaba, EN*FANT og mange, mange flere. De har desuden en udsalgssektion hvor du kan spare 70% på de flere produkter.

I øvrigt kan du gratis få Cirah.dk til at pakke din gave fint ind.

Også et oplagt sted at købe et gavekort til forældrene, så de selv kan vælge tøjet – måske til senere, når baby vokser ud af alt dåbstøjet.

Fint og finurligt sengetøj og håndklæder til baby

Södahls producerer og sælger trendy boligtekstiler og -tilbehør i moderne skandinavisk design og høj kvalitet.

I samarbejde med illustrator og designer Michelle Carlslund, har de skabt et helt nyt Kids Concept, der nok skal få de yngste medlemmer af familien til at juble.

Serien hedder Magic Forest, og er en fin og finurlig tekstilserie til de allermindste, der blandt andet dækker over eksklusivt sengetøj, bløde babyhåndklæder og nuttede tøjdyr.

Personlige dåbsgave ideer

Dåbsgave som minde om det første møde

En god og traditionel dåbsgave kunne være en unik, personlig gave med babys fødselsoplysninger, der kan minde forældrene og familien om det første møde med det nye familiemedlem.

Familiegaver.dkFødselstavler graverer personlige gaver – billeder og tekster i træ og glas.

De har søde dåbsgaver, f.eks. unikke fødselstavler graveret i træ med barnets personlige oplysninger om fødslen.

Du kan også få små søde elefanter i akacietræ med indgraveret navn på baby.

Hvis du allerede ved hvad baby kommer til at hedde og har et par søde billeder fotos og fødselsdata, er fødselstavler er en super god gaveidé til barnedåben.

Fandt du det, du søgte?

Her på BilligeGaveIdeer.dk sætter vi en ære i at give dig den inspiration, du behøver, for at finde den perfekte gave til dåbsgaven. Hvis du ikke fandt det, du søgte her, så prøv at se vores billige gaveideer under Gave til Baby.