Sådan finder du gaven til manden der har alt

Skal du finde en gave til manden der har ALT? Ønsker han sig ikke noget eller mangler han ikke noget?

Der er ingen grund til at fortvivle. For når en person virker til at have alt, kan du faktisk vende det til en fordel. Du kan nemlig tillade dig at være ekstra kreativ og give gaver, som udfordrer og skubber lidt til hans grænser.

Hvordan finder man en gave til en der har alt?

Det er ofte sådan, at personen af det mandlige køn køber det, han har brug for, når han mangler det. Derfor kan det tit være svært at finde den gode gave til manden. Der er jo ikke rigtigt noget ved, at man giver en gave, og så ligger den bare og bliver støvet nede i en kasse, der bliver gemt væk på loftet. Derfor er man ofte nødt til at tænke kreativt og lidt ud af boksen. Det er selvfølgelig en klar fordel at kende personen godt, men uanset hvor tætte I er, så har vi mange forskellige gaveideer til, hvad du kan give til ham, der har alt – ligegyldigt hvor godt du kender ham.

Det han ikke vidste, han manglede

Når det gælder en gave til manden, der har alt, kan man prøve at søge et andet gavealternativ. Du kan lede efter gaven, han ikke vidste, han manglede. Der er efterhånden mange produkter, der er producerede for at gøre hverdagen nemmere, men det er noget, de færreste faktisk har fået anskaffet sig.

Der er f.eks. blevet produceret det, der hedder et bagestål. Med et bagestål i køkkenet kan man bage sprøde pizzabunde og lækkert og luftigt brød. En bagesten af stål er 18 gange mere effektiv end en almindelig bagesten.

Er man mere til den traditionelle gave, kan man altid købe endnu en lyseblå skjorte til hans samling af skjorter, han har fået til de seneste fem fødselsdage.

De 3 bedste gaveideer til ham der har alt

Her på gavetips.dk har vi fundet de gode gaveideer til manden der har alt. Sjove eller fede gaver til mænd er de sværeste at finde på. Enten ønsker han sig intet, eller har økonomi til at købe lige præcist det han står og mangler eller vil prøve.

Det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke kan finde på en god gave, det betyder bare at du skal tænke anderledes. Derfor har vi her fundet gode ideer der måske ligger udenfor det han har, men som han måske vil elske at få.

Oplevelsesgaver

Hvis han har alt, så er det ikke fysiske ting han nødvendigvis behøver at få flere af, men derimod gode oplevelser. Det kan f.eks. være en tur i en racerbil, en ølsmagning eller ølbrygning, en ballonflyvning, et faldskærmsudspring eller en af 100+ andre oplevelsesgaver på DuGlemmerDetAldrig.

Barbering med stil

En god gave til far, bror, morfar, ven eller hvilket som helst andet mand der skal barberes fra tid til anden. Læs mere om gaveideen HER

Øl, rom eller whiskysmagning

Langt de fleste mænd, ung som gammel, elsker øl, rom og/eller whisky.

Du kan give flere forskellige smagsoplevelser hvor han også får god viden om brygningen til den sjove gave for ham. Der er f.eks. ølsmagning i København eller ølsmagning i Aarhus, romsmagning i Aarhus eller whiskysmagning.

***

Find flere gaveideer til ham under Fars Dag og Gave til ham